Detoxyogakurs

Kanske den viktigaste investeringen du kan göra - i din egen hälsa! Kursen syftar till att frigöra mer energi och ge klarhet i kropp och sinne, samt ökad hälsa.

Detox betyder egentligen avgiftning. Med avgiftning menar man i regel att gifter, som oftast lagras i fettvävnad, ska föras ut ur kroppen. Detta sker med hjälp av specifika ämnen som binder och för ut just dessa toxiner.

Under kursen avlastar vi matsmältningssystemet genom att äta mer vegetariskt, minska intagen av protein och mättat fett och utesluta sädes- och mejeriprodukter. Att säkerställa nivån på de näringsämnen som ingår i kroppens reningsprocess. Att skölja kroppen med extra mycket rent vatten och renande teer. Att stötta levern och se till att alla vägar för att föra ut skräp fungerar.

Yoga
Motion och yoga gör kroppen mer basisk, det bildas antioxidanter i kroppen när svettning och andningen kommer igång, vilket renar kroppen. Vi stimulerar de inre organen som får hjälp att öka sin blodgenomströmning. Vi blir lugna vilket gör oss mer basiska.

Yogapassen kommer att anpassas efter energinivån och är relativt lugna med fokus på andning, kroppen och att frigöra spänningar.

Detoxyogakurs:
26-27 januari, kl. 08.00-10.00 samt 9-10 februari, kl. 08.00-10.00.

Investering: 2 500 kr
Adress: Hagagatan 6. Vasastan.

Boka din plats
Magdalena Öberg Crabo
magda@yogabymagda.com / 0708 48 78 72

Vad har deltagare sagt om kursen?
”En större medvetenhet om min kropps mående, om hur jag med kost och livsstil kan påverka min egen harmoni och balans i både kropp och själ. Från orolig mage, bråkig hy och kaffeberoende har jag nu en lugn och platt mage, superfin hy och mycket bättre sömn utan kaffe. Jag tar med mig min vattenritual, min morgonsmoothie och mina ugnsbakade grönsaker med kimchi till lunch och den härliga smoothien som är klar i kylen och väntar på mig när jag kommer hem efter jobbet. Harmoni och balans och mycket energi och glädje. Tack fantastiska Magda!" Anna.

”Det har varit en fantastisk resa. Min kropp har mått bra av att renas och fyllas av härliga grönsaker och stärkts av yoga. Jag sover bättre och känner mig lugn och harmonisk. Det har också varit vackert med frukt och grönsaker i olika färger. Det känns nästan svårt att sluta. Jag kommer ta med mig gröna smoothies på morgonen och fortsätta fylla mina tallrikar med färgrika grönsaker”.

”Jag är så tacksam att jag gav mig själv denna detoxkurs. Den har givit mig så mycket. Jag känner ingen smärta eller stelhet. Är piggare och mer fokuserad. Fått insikt och inspiration till att ändra min kost och behålla alla härliga grönsaker. Tack från Gunilla”.

”Reflektioner; att detoxa i grupp är en fröjd – man delar upplevelser, recept, det goda och ibland det lite jobbiga. Får inspiration till nya recept och tankar som gör att man tar med sig nya vanor”.