Wellnessresa till Sardinien

21-28 september 2017

Förra årets Wellnessresa var helt magisk! Vi yogade på stranden, tränade, åt god mat och åkte bland annat på en härlig båtresa. I år ser jag fram mot att få åka igen och hålla sköna yogapass. Häng med mig och alla andra härliga ledare på årets resa till Sardinien!

Vi börjar dagarna med ett mjukt yogapass och efter frukost finns det en mängd träningsformer att välja mellan. Givetvis kan du även välja att bara hänga vid någon av poolerna eller på stranden. Utöver träning kommer vi ta hand om dig genom sköna behandlingar, trevliga utflykter och mycket mera. En riktig energikick som förlänger sommaren och ger dig ork inpå hösten. Följ med och låt detta bli ett minne för livet.

Janna e Sole betyder ungefär ”som en solstråle” och ligger fridfullt utanför Budoni, och en kort promenad till den ljusa sandstranden. Här finns pooler, stora ytor, en plattform för gruppträning, gym, spa-aktiviteter, avkoppling och en mängd andra faciliteter. Det by-liknande området består av flera småhus i naturfärger som smälter in i landskapet. Hotellet har genomfört omfattande renovering och upprustning under vintern och öppnar på nytt i maj 2017.

Solsängar och parasoll står uppradade vid de två poolerna och intill finns ”torget” med bar och restaurang. Det finns gott om platser för skön avkoppling. Stranden når du med en kort promenad och har du tur kan du se flamingos i en av sjöarna på vägen dit.

Anläggningen består av tvåvåningsbyggnader med unikt utformade rum som innehåller alla faciliteter som behövs för en lyckad resa. Alla rum har även egen terrass eller balkong. Städning sker varje dag.

Vi ger dig en varierad gruppträning ledd av duktiga och entusiastiska ledare, avslappnande kropps- och skönhetesbehandlingar samt god mat och dryck. I kostnaderna ingår dessutom flera instressanta utflykter samt andra spännande och roliga aktiviteter. Du väljer själv hur du vill spendera dagen och och givetvis finns det tid för sol och bad och tid att bara vara.

Om du bokar din wellnessresa via mig får du 2 000 kr rabatt. Pris 13.990 kr.
(Ordinarie pris 15.990 kr).

I resans pris ingår allt du kan önska och lite till:
– Flygresa och samtliga transfers på Sardinien.
– Boende i dubbelrum med egen balkong eller terrass (enkelrum mot tillägg).
– Fullpension inklusive dryck (även vin om så önskas).
– Stort urval av träningspass med egna instruktörer.
– Behandlingar som massage och andra skönhetsbehandlingar.
– Solstol och parasoll på stranden samt tillgång till hotellets faciliteter.
– Alla utflykter.

Läs mer om resan och boka på www.lucaniatours.se
Glöm inte att uppge rabattkod "Yoga by Magda" för att få rabatten på 2 000 kr.

Du kan även anmäla ditt intresse direkt till mig:
magda@yogabymagda.com
0708 48 78 72

/Magda