Yogaresa – Costa del Sol, Spanien

Följ med på en livsbejakande yogaresa med ditt eget liv i fokus 29 maj - 2 juni 2019.

Vi bor i en fin liten by som heter Torrox på B&B Villa La Sueca som ligger i ett mycket naturskönt område med hänförande utsikt över berg och hav. Här finner du lugnet i en fantastisk miljö. Torrox är en av de charmiga småstäder som ligger på Costa del Sol, mellan Torre del Mar och Nerja.

Vi börjar dagen med yoga på terrassen, det blir även yoga på eftermiddagen, mellan yoga och föreläsningar har du gott om egen tid för återhämtning och reflektion, sol och bad.

Livet är för många av oss kaotiskt och frustrerande tid till annan. Det är många distraktioner och förväntningar. Det kan vara överväldigande! Hur ska du navigera genom allt detta? Hur ska du hålla ihop? Hur ska du nå framgång och lycka? Hur ska du leva ett balanserat liv där du känner dig nöjd och tillfreds?

Det är svårt att få ihop alla delar i livet, och ofta är det några delar som blommar på bekostnad av andra områden. Kanske har du uppnått framgång i din karriär men saknar någon att dela den med på ett djupare plan? Kanske har du en stabil och djup relation men ignorerat din fysiska hälsa och mår inte bra i din kropp? Eller så har du en stark och hälsosam kropp, men aldrig listat ut hur du ska få finanserna att gå ihop. Vanligtvis leder detta inte till långvarig lycka och tillfredställelse.

Varför ska det vara så ovanligt och svårt att lyckas med att leva ett lyckligt och framgångsrikt liv, med tillfredställelse inom alla områden?

Det är många som vill säga att de har hittat rätt formula för lycka och välmående i livet. Filosofer, självhjälpsledare och gurus vill gärna påstå att de har svaret, men det har de inte. Ingen har det! För det finns inte ett rätt svar. Det finns ingen universell unik magiskt formula för lycka, framgång och tillfredställelse.

Varför;
”Receptet för lycka, succé, balans och tillfredsställelse är olika för varje person.”

Det finns en magisk formula, men den formulan är unik för dig!

Tillsammans kommer vi gå igenom de viktiga stegen för att definiera receptet för din lycka, framgång och tillfredsställelse i ditt liv. Det kommer inifrån dig och ingen annan. Lär dig att skapa det liv du verkligen vill leva!
Din livsresa börjar här!

Retreatet startar onsdag eftermiddag 29 maj.
Resdagar är onsdag förmiddag 29 maj, hemresa sker söndag eftermiddag 2 juni.

I retreatet ingår:
– Yoga, 1-2 ggr /dag.
– Föreläsningar.
– Vandring.
– Tid för eftertanke och gemenskap.
– Helpension, vegetariskt, vissa måltider kommer vi ha möjlighet att äta ute.
– Del i dubbelrum.

Investering:
Yogaretreat, pris 5.900 kr.
Exkl. resa t/r, samt transfer till och från flyget som du ombesörjer själv.

De flesta deltagare flyger från Stockholm Arlanda (ARN) till Malaga (AGP) onsdag 29 maj 06.00-10.25 med Norwegian, flight DY4221. Hemresa sker söndag 2 juni kl. 15.30 med Norwegian, flight D85052 från Malaga (AGP). https://www.norwegian.com/se

För anmälan, frågor och information maila: magda@yogabymagda.com,

Varmt välkommen!
Magda och Lisa