Yoga
Yogalärare sedan 2007 med inriktning på Adaptive Yoga Therapy sedan 2016.

På mina klasser är det energin i gruppen som är en del av min inspiration och det som formar varje unikt tillfälle. Ingen klass blir den andra lik även om mycket känns igen från gång till annan. Jag ser yogan som ett verktyg som kan ta oss närmare oss själva för att lära känna och utveckla vår sanna natur. Yogarörelser och meditation samt shareing (att dela) ingår i klasserna. Jobbar även med enskilda sessioner, s.k privat yoga där yogan blir mer av terapeutisk natur. Med Yoga Therapy används yogarörelser, meditation och coaching för att möta varje individs unika behov och stöd, sedan 2016.

Mindfulness
Mindfulnessinstruktör sedan 2017 med uppdrag på företag och i egen praktik.

Samtal Terapi / Coaching
Samtalsterapeut och coach sedan 2009 inom psykosyntes med uppdrag på företag och i egen praktik.

Massage / Body Mind Spirit
Massageterapeut sedan 1996. Under åren har jag utvecklat massagen och införlivat hur föreningen mellan kroppen med våra tankar/känslor och vår energikropp kan ta sig olika uttryck och hur obalanser kan ge många olika symptom. Detta är en metod som benämns Body Mind Spirit och är en kraftfull metod som syftar till att ge dig mer energi och lär dig hur du behåller den. Har uppdrag på företag och i egen praktik, tidigare anställd massör på Sturebadet.

Living Spirit är ett samarbete och varumärke som ägs och drivs av mig och vännen Emma Öström. Genom Living Spirit vill vi inspirera till livslust och hälsa genom bland annat yogaretreats, resor och workshops. Det gemensamma intresset för mat och holistisk hälsa genomsyrar gärna det vi gör tillsammans.